ONS BEDRIJF

Ambitieuze ideeën & brillante implementatie
You are here:

Web-con

Sinds 2008 is Web-con een bedrijf gespecialiseerd in webontwikkeling en web consultancy, gericht op KMO’s en grote bedrijven.

Wat 10 jaar geleden begon met het ontwikkelen van volledig op maat gemaakte websites, is uitgegroeid tot een bedrijf dat niet alleen websites & applicaties op maat ontwikkelt, maar eveneens oplossingen aanbiedt om nieuwe technologieën in bedrijfsprocessen te implementeren.

Uw website is vandaag de dag in 95% van de gevallen het eerste contact met uw potentiële klanten en moet dus met de nodige aandacht en professionaliteit ontwikkeld worden. Het internet biedt de dag van vandaag echter veel meer dan enkel websites.

In de tijd van digitale revolutie zijn websites vandaag de dag, één onderdeel van het digitale universum dat continu evolueert.
Voor bedrijven is het dan ook moeilijk om deze evolutie op de voet te volgen en te implementeren in bedrijfsprocessen.

Onze web consultants en project engineers kijken samen met u naar de mogelijkheden van digitalisering en stroomlijning van uw bedrijfsprocessen door het ontwikkelen en implementeren van de juiste technologieën.

Onze ervaring

Nam eget neque pellentesque, efficitur neque at, ornare orci. Morbi convallis a eros fermentum rhoncus.

Webontwikkeling - 10 jaar
Grafisch Ontwerp - 10 jaar
SEO - 8 jaar
Software Ontwikkeing - 5 jaar
0
Specialisten
0
Gelukkige klanten
0
Succesvolle projecten

Onze werkwijze

Analyse

Een stevige fundering is de basis van alles. Daarom is het belangrijk dat wij weten wat uw verwacht van uw nieuwe website. Op basis van uw verhaal creëren wij het ideale voorstel.

Planning & Structuur

Op basis van ons voorstel maken wij een planning ingedeeld in milestones. De structuur van de website bepaalt wanneer welke fase op welk tijdstip voltooid moet zijn.

Functies & Layout

Functionaliteiten worden op maat geselcteerd of ontwikkeld voor uw project. Op basis van de functionaliteiten creeren wij een layout passend bij de uitstraling van uw bedrijf.

Functies & Layout

Zowel de functionaliteiten als de layout van uw nieuwe website worden vertaald naar realiteit en uw aangeleverde inhoud wordt voorbereid om geïmplementeerd te worden.

Lancering

Wanneer we uw website lanceren is deze getest of deze werkt op mobiele toetstellen, verschillende web-browsers zoals Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, etc.

Opvolging

Websites zijn zoals een competitiesport. Op regelmatige basis moet je zaken aanpassen om de beste te blijven. Web-con staat ook dan voor u paraat.

Enkele projecten

Kiezen voor Web-con